Bijles wiskunde regio Ingelmunster

bijles wiskunde Ingelmunster

Bent u op zoek naar bijles wiskunde in de buurt van Ingelmunster?
Wij bieden kwalitatieve bijlessen en huiswerkbegeleiding aan aan leerlingen uit de lagere en middelbare school in de omgeving van Ingelmunster.

Heb je slechte punten voor wiskunde, begrijp je een hoofdstuk iets minder, wil je af en toe begeleid worden bij het inoefenen van de wiskunde, wil je extra oefeningen,... dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij geven kwalitatieve extra lessen op maat van de leerling. Je zal zien: wiskunde is niet zo saai dan het op het eerste zicht lijkt. De bijlessen gaan door in ons kantoor in Hulste (Harelbeke). Dit kantoor is goed bereikbaar langs de Brugsesteenweg, voorzien van parking en wachtzaal.

Corona-maatregelen: de bureaus zijn voorzien van plexi schermen. We voorzien ontsmetting. Indien nodig is online bijles ook mogelijk (stuur op voorhand gerust vragen of opmerkingen; online bijles werkt minder efficient, maar is mogelijk).

Hendrik, industrieel ingenieur van opleiding (over ons), is het gewend om bijles te geven aan leerlingen van uw leeftijdscategorie.
De voornaamste onderwerpen van wiskunde die we behandelen vindt u hier terug: onderwerpen wiskunde.

Wij geven vooral bijlessen wiskunde, maar ook wetenschappelijke vakken en informatica. Contacteer ons gerust voor meer info indien u twijfelt of we bijles geven in het vak waar jullie hulp bij willen.
Indien logopedie aangewezen is voor de leerlingen, verwijzen we u graag door naar logopediste Emilie Ciers (logopedie Ciers).

De prijzen voor onze bijles diensten kan u hier terugvinden: prijs bijles wiskunde.

Bijles West-Vlaanderen

Bijles wiskunde
regio West-Vlaanderen

Brugsesteenweg 82
8531 Harelbeke
info@bijlessenwiskunde.be

bijlessen kunnen op weekavonden of op zaterdagochtend

bijles wiskunde